U toku je velika nagradna igra Energopetrola i Holdine pod nazivom „Sipaj i navijaj, putuj i uživaj“. Točenjem dva puta po minimalno 30 KM Euroclass goriva stičete pravo na učešće u nagradnoj igri.

 Za učešće u našoj nagradnoj igri potrebno je da na broj 091 210 114 pošaljete SMS na sljedeći način:

Ukoliko ste gorivo sipali na Energopetrol pumpi:

EP_broj registracijskih oznaka_ broj računa

Ukoliko ste gorivo sipali na INA pumpi:

INA_broj registracijskih oznaka_ broj računa

Ukupno je potrebno poslati dvije SMS poruke (2 x minimalno 30 KM kako bi sudjelovali u izvlačenju. Da bi bila važeća, SMS poruka sa brojem registarskih oznaka mora biti poslana sa istog broja mobilnog telefona.

Potrošač/igrač u nagradnoj igri sudjeluje onoliko puta koliko je puta ostvario uslove za učešće (poslao 2 SMS poruke). Potrošač/igrač u nagradnoj igri može učestvovati maksimalno 4 puta

Nagradna igra traje od 17.03.2014 do 13.05.2014. godine na teritoriji Federacije Bosne i Hecegovine.

Nagradni fond

  1. Nagrada – 1 x putovanje u Brazil za dvije osobe
  2. Nagrada – 2 x LCD smart TV-a
  3. Nagrada – 6 x kartice za gorivo u vrijednosti KM 500,00

Nagrade iz predhodnih stavki ne mogu se zamijeniti za novac.

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne osobe s mjestom prebivališta u Bosni i Hecegovini koje ispune uvjete nagradne igre.

Izvlačenje će se obaviti 15.05.2014. godine u poslovnom objektu društva Energopetrol d.d., Titova br. 36. Izvlačenju dobitnika će prisustvovati 3 predstavnika Energopetrola i HoldINE i javni bilježnik/notar. Pravila i rezultati nagradne igre biće objavljeni u dnevnim novinama Dnevni Avaz. Dobitnici će biti obaviješteni telefonskim putem u roku od tri dana nakon izvlačenja nagrada, gdje će biti obavješteni o vremenu i mjestu preuzimanja nagrade.

Sretno svima!


 
 
Freshhh 2014

Freshhh 2014. i u BiH

Po prvi put  studenti iz Bosne i Hercegovine su pozvani da se uključe u međunarodno online natjecanje Freshhh, čiji je cilj približiti svijet naftne industrije mladim ljudima različitih struka i usmjerenja te  ih zainteresirati za rad u ovom dinamičnom području čiji je i HoldINA dio.


U natjecanju sudjeluju tročlani timovi studenata tehničkih i poslovnih fakulteta igrajući izazovnu online igru „MOiL Tycoon“ u kojoj upravljaju virtualnom mrežom benzinskih postaja. Nije jednostavno, a za uspjeh su potrebni rizici i ispravne poslovne odluke temeljene na detaljnoj analizi tržišta.

Najbolje plasirani timovi osvajaju novčane nagrade, sudjelovanje na finalu natjecanja u Budimpešti i/ili mogućnost sudjelovanja u programu Growww.

Prijave traju do 7. aprila, a sve dodatne informacije kandidati mogu potražiti na stranici www.freshhh.net/ .

 KAKO FUNKCIONIŠE IGRA MOiL Tycoon

Strateška igra MOiL Tycoon omogućava učesnicima da kroz upravljaje virtualnom naftnom kompanijom direktno nauče kako funkcioniše naftna industrija i šta je sve potrebno za vođenje jedne uspješne kompanije. Tokom učešća, organizirani u tročlane timove, igrači će imati priliku da odlučuju o projektima istraživanja i razvoja za pronalaženje bogatih zaliha, grade rafinerije za različite proizvode te pronalaze najbolji portofolio proizvoda za ostvarivanje dobiti.  Paralelno sa strateškom igrom, tim se suočava sa 5 različitih poslovnih zadataka za što je potrebna tehnička logika te preciznost u računanju. Igra nije jednostavna, ali omogućuje učesnicima da se zabave, mnogo toga nauče i osvoje veoma vrijedne nagrade.


 
© HOLDINA d.o.o. Sarajevo