ČLAN INA GRUPE
 

 

 
BESPLATNI TELEFON

Odgovore na sva pitanja potražite na broj:
 

080 02 03 13

e-mail:
 besplatni.telefon@holdina.ba

Ina Maziva

Novi program vjernosti na Energopetrolovim i Ininim benzinskim stanicama

  • TOČITE VRHUNSKO EUROCLASS GORIVO, SAKUPLJAJTE NALJEPNICE I KUPITE VAŠE OMILJENE FISKARS PROIZVODE
  • Program vjernosti traje od 01. jula do 30. septembra 2015., odnosno do isteka zaliha


Energopetrol i INA su za svoje vjerne kupce pripremili novi Program vjernosti koji traje od 01. jula do 30. septembra 2015., odnosno do isteka zaliha. Ukoliko natoče gorivo ili kupe bilo koji proizvod na Energopetrolovim ili Ininim maloprodajnim mjestima, kupci za svakih potrošenih 10 KM na blagajni dobivaju jednu naljepnicu kojom ostvaruju  50%* popusta na Fiskars proizvode.


Kupci dobivene naljepnice lijepe u pripadajuću knjižicu, koju također dobivaju prilikom kupnje, te, nakon što prikupe potreban broj naljepnica (od 5 do 10, ovisno o željenom proizvodu), u mogućnosti su po sniženoj cijeni kupiti neki od 20 Fiskars  proizvoda. Naljepnice se mogu skupljati na svim Energopetrolovim i Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na maloprodajnim mjestima uključenima u program vjernosti.


Trgovačka marka „Fiskars“ sinonim je kvalitete i iznimnog dizajna već stoljećima, a svaki pojedini artikl Fiskars  proizvoda dizajniran je kako bi zadovoljio kriterije izvrsnosti i funkcionalnosti. Osnovana 1694. godine, Fiskars je jedna od najstarijih kompanija na svijetu.


 


Više o INA Maziva na
www.ina-maziva.hr
© HOLDINA d.o.o. Sarajevo