Freshhh 2017

Student si? Voliš izazove? Želiš se pridružiti MOL Grupi? Imamo savršenu priliku za tebe! Freshhh 2017 je zvanično počeo. Udruži se sa prijateljima i kroz virtualnu igru pokažite svoje vještine upravljajući Online platformom Frashhhland u kojem će vladati pravila kakva vi želite.
 
MOL Grupa osmu godinu za redom poziva studente tehničkih i poslovnih fakulteta da se priključe međunarodnom Online takmičenju Freshhh čiji je cilj približiti svijet naftne industrije mladim ljudima iz različitih oblasti i usmjerenja te ih zainteresirati za rad u ovoj dinamičnoj industriji.
 
Ovo takmičenje izaziva veliko interesovanje u državama u kojima INA/MOL grupa posluje. Ono predstavlja odličan način upoznavanja i povezivanja studenata sa svijetom biznisa, ostvarivanja kontakata, te unapređenja poslovnih vještina neophodnih za gradnju uspješne karijere.
 
Na takmičenje se mogu prijaviti tročlani timovi studenata, sa izraženim sposobnostima i interesovanjem za kreiranjem strateške igrice i koji pokazuju zanimanje za industriju nafte i plina te su spremni na rješavanje izazovnih zadataka iz spomenutog područja.
 
Najbolje plasirani timovi osvajaju novčane nagrade, sudjelovanje na finalu natjecanja u Budimpešti i mogućnost zaposlenja u MOL Grupi.
 
Prijave traju do 3. Novembra 2017. godine i možete se prijaviti putem linka: http://www.freshhh.net/
 
Posjetite zvanične stranice Freshhh 2017 i saznajte više detalja: http://www.freshhh.net/ ili https://www.facebook.com/molfreshhh