Ostalo

INA kartica

INA kartica je međunarodna kartica namijenjena pravnim osobama, a može se koristiti na svim prodajnim mjestima INA, d.d, kao i na drugim prodajnim mjestima na kojima je istaknut znak INA kartice u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Srbiji i Crnoj Gori. INA kartica Vam omogućuje potpunu sigurnost, brzu i kvalitetnu uslugu i iznad svega - uštedu vremena. Uvjerite se u njezinu vrijednost.

Usluge veleprodaje

Jedna od osnovnih djelatnosti veleprodajnog segmenta Holdine, jeste plasman proizvoda na tržište, odnosno prodaja nafte i naftnih derivata.

Holdina svoju veleprodajnu djelatnost provodi putem:
  • Službe komercijalnih poslova
  • Službe dobave
  • Službe logistike
organiziranih unutar Sektora veleprodaje.

Osnovni zadaci Holdina Veleprodaje su snabdijevanje /uvoz i prodaja na domaćem tržištu, te logistička podrška svih veleprodajnih aktivnosti.

Sektor veleprodaje Holdine čine profesionalni kadrovi koji će svojim znanjem i stručnošću dati klijentima sve potrebne informacije o proizvodima iz našeg asortimana.

Zbrinjavanje otpada

Holdina je organizirala zbrinjavanje otpadnih ulja i drugog zauljenog otpada kako bi se što više smanjila opasnost za okoliš i zdravlje ljudi. Holdina svojim potrošačima na svim svojim benzinskim stanicama nudi uslugu odvoza i zbrinjavanja zauljene plastične ambalaže i zauljenog otpada za što su postavljeni posebni kontejneri.