INA partner program

INA Partner program je specijalno prilagođen vid saradnje između INE u Bosni i Hercegovini i naših partnera u veleprodaji koji posjeduju privatne benzinske stanice u zemlji.

Ovaj program je rezultat razvoja i testiranja primjenjivosti na nivou MOL grupacije, kao model zajedničkog djelovanja i podrške vlasnicima privatnih benzinskih stanica koji prepoznaju važnost kvaliteta - ponude kvalitetnih proizvoda i usluga svojim kupcima.

Kome je namijenjen INA Partner program?

INA Partner program je namijenjen kompanijama koje posjeduju benzinsku stanicu ili više njih, a kvalitet i zadovoljstvo kupaca im je primarni cilj. Kandidati za INA Partner program se biraju pažljivo i evaluiraju prije početka dogovora o partnerstvu.

Program je kreiran za one kompanije koje žele osigurati:
  • siguran i stabilan izvor nabave,
  • garantovan i unificiran kvalitetan proizvod
  • podršku i ime jakog poslovnog partnera.

Prednosti za Partnere

Temelj partnerstva je saradnja u osiguravanju ponude visokokvalitetnih premium EUROCLASS goriva kupcima na privatnim benzinskim stanicama. Pored toga, vlasnicima privatnih benzinskih stanica su dostupna znanja i iskustva INE u industriji nafte. Ulaskom u program vlasnici privatnih benzinskih stanica osiguravaju konstantan i stabilan kanal dobave i svojim kupcima osiguravanju gorivo po najvišim evropskim standardima. Dodatno, Partneri ostvaruju pravo na korištenje INA i EUROCLASS branda na svojim benzinskim stanicama što pruža dodatnu sigurnost krajnjim potrošačima kada je riječ o kvalitetu i izvoru snabdijevanja.

Prednosti za potrošače

INA Partner program potrošačima garantuje najbolje i najkvalitetnije gorivo i uslugu. Rezultat zajedničkih nastojanja treba biti zadovoljan kupac, garantovan kvalitet proizvoda kojim se snabdijeva, što je kupcu omogućeno prilikom da kupi EUROCLASS goriva na njemu omiljenim benzinskim stanicama.

Od 2013. do danas EUROCLASS goriva su bila ekskluzivno zastupljena samo na Energopetrol i INA benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini.

Od sada, implementacijom i širenjem INA partner mreže, EUROCLASS gorivom se može snabdjeti i na INA partner benzinskim stanicama.

Pregled mreže INA partner benzinskih stanica 

Više o EUROCLASS motornim gorivima 

Za dodatne informacije o INA partner programu:

Samir Hajdar - Voditelj INA Partner Programa

Ul. dr. Fetaha Bećirbegovića 1a, 71000 Sarajevo

tel: 00387 61 891512

E-mail: samir.hajdar@holdina.ina.hr