Holdina otvorila nove INA benzinske stanice na autoputu

Holdina je danas priredila svečano otvoranje dvije nove INA benzinske stanice na odmorištu Lepenica autoputa A1, u prisustvu predstavnika vlasti, lokalne zajednice i poslovnih partnera.

Radi se o realizaciji projekta vrijednog 4 miliona KM i nastavak je saradnje sa JP Autoceste FBiH, a njihovim otvaranjem pružena je mogućnost zaposlenja za 25 ljudi. Novootvorene stanice će kupcima ponuditi najbolje gorivo, široku ponudu roba i bogat gastro program u sklopu Fresh Cornera. INA benzinske stanice na Lepenicama pripadaju mreži od 47 stanica, od kojih je 13 renoviranih po najsavremenijim standardima poslovanja. U projekat je uključen i prostor za odmor i osvježenje od putovanja, parking prostor te dječije igralište.

Nastavljajući praksu društveno-odgovornog poslovanja, u čast svečanog otvaranja, predstavnici Holdine uručili su donacije JU Zavodu za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica i Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, kao vid podrške njihovom radu i doprinosu zajednici.
 
Dio atmosfere sa svečanog otvoranja pregledajte u Galeriji.