INA kartica obilježava 20 godina poslovanja

INA kartica je međunarodna kartica namijenjena pravnim osobama koju možete koristiti na svim prodajnim mjestima HOLDINA d.o.o. kao i na drugim prodajnim mjestima na kojima je istaknut znak INA kartice u BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Rumuniji i Slovačkoj. Sredinom 1997. godine počelo je izdavanje INA kartice i ugovaranje s poslovnim korisnicima, krajem iste godine bilo je sklopljeno već 300 ugovora s poslovnim partnerima, dok danas INA kartica ima više od 11.000 korisnika. INA kartica je prvenstveno namijenjena poslovnim korisnicima s kojima INA ima ugovornu suradnju i na taj način unaprjeđuje suradnju.

Tijekom 20 godina, unaprjeđivala se tehnologija do automatiziranog procesa obrade INA kartice, provjere svake transakcije u stvarnom vremenu. Povećan je broj prihvatnih mjesta za INA karticu u Republici Hrvatskoj te u regionalnom području, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj i Rumunjskoj. Također je uvedena i online usluga za korisnike INA kartice. Time su korisnici dobili dodatnu razinu usluge praćenja i uvida u poslovanje putem INA kartice.
Danas je INA kartica pozicionirana na tržištu kao vodeći pružatelj usluge takvog tipa kartica. Preko 200.000 je aktivnih INA kartica putem kojih nastane oko 5 milijuna transakcija godišnje, koje se obrade i prođu kroz sustav INA kartice.

Više informacija o tome kako postati korisnik pronađite na INA kartica.