Prijave za Growww 2017 su u toku!

Holdina već četvrtu godinu  u sklopu Growww programa pruža priliku mladima da steknu prvo radno iskustvo kroz pripravnički staž u vodećoj kompaniji naftne industrije u Bosni i Hercegovini. Ovaj put prilika za dobijanje jednogodišnjeg pripravničkog staža pruža se u Službi upravljanja ljudskim resursima.

Growww je strukturirani pripravnički program, jedinstven u Bosni i Hercegovini, koji nudi mogućnost dinamičnog početka karijere u jednoj od najsloženijih globalnih industrija – naftnoj industriji. Pred pripravnike se postavljaju izazovni poslovni ciljevi koje ostvaruju uz vodstvo mentora, iskusnih kolega koji ih prate i podržavaju u radu. U sklopu Growww programa pripravnici također prolaze kroz program poslovne edukacije s ciljem upoznavanja svih temeljnih djelatnosti kompanije, kao i specifičnosti naftne industrije. 

Svi zainteresirani kandidati pozvani su da se prijave na oglas do 7. aprila 2017. godine putem online aplikacije  gdje mogu pronaći i više informacija o samom programu i traženom stručnom profilu.