Karijera

Holdina je vodeća kompanija u naftnoj industriji u Bosni i Hercegovini. Ukupan broj zaposlenih u Holdini se kreće oko 550.

Naš uspjeh temelji se na obrazovanom, iskusnom i kreativnom kadru te timskoj saradnji koja potiče zajedničko učenje i usavršavanje. Svijest da su ljudi neiscrpni razvojni resurs i kapital određuje naše poslovno ponašanje, organizacijsku i upravljačku strukturu i sve organizacijske procese.

Holdina od svojih radnika traži maksimalno zalaganje, preuzimanje inicijative, prilagođavanje promjenama, donošenje odluka, saradnju i rad u timu, brzu razmjenu informacija, povjerenje, poštivanje kupaca, dobavljača, kolega, prihvaćanje odgovornosti i učešće u zajedničkim akcijama te praćenje radne uspješnosti.

POTIČEMO KONTINUIRANI RAZVOJ KOMPETENCIJA

Ulažemo u svoje radnike i promovišemo razvoj na više razina:
  • Stručna tehnička znanja ​​​
  • Razvoj talenata
  • Razvoj menadžmenta
  • Inovativne metode učenja za sve zaposlenike

PREPOZNAJEMO NAJBOLJE RADNIKE

U Holdini provodimo sistem upravljanja radnim učinkom, snažan i moderan alat koji mijenja našu organizacijsku kulturu, radnike od najniže razine do top menadžmenta. Ovaj sistem omogućava nagrađivanje radnika koji su dosegli i nadmašili očekivani radni učinak i u kojem se potiče redovno davanje povratne informacije.

VAŽNO NAM JE ZADOVOLJSTVO I UKLJUČENOST RADNIKA

U Holdini mjerimo uključenost i zadovoljstvo zaposlenika putem ankete koja se provodi svake dvije godine i koja pruža relevantne povratne informacije menadžmentu kompanije kako bi bolje upravljali promjenama, odnosno omogućuje da se bolje razumije ono što zaposlenici osjećaju i misle kako bi poduzeli odgovarajuće aktivnosti.