Programi lojalnosti na Ini i Energopetrolu

Obogatili smo ponudu programa lojalnosti kako bi omogućili dodatne vrijednosti za naše kupce na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima. Od sada kupci koji posjeduju PikaKarticu, Lampica karticu i Lyoness karticu lojalnosti mogu sakupljati bodove i ostvarivati dodatne benefite na INA i Energopetrolu benzinskim stanicama.

PikaKartica je program lojalnosti u kojem je uključen niz partnera i svaki od njih nagrađuje Vas za kupovinu. U PikaKartica programu uvijek ste na dobitku jer sa svakom kupovinom imate mogućnost sakupljati bodove, kupovati po nižim cijenama, očekivati personalizirane popuste na blagajnama i na kućnu adresu dobiti nagradne bonove i kupone.
Bodove sakupljate prilikom svake kupovine, na svim INA i Energopetrol benzinskim stanicama, neovisno o načinu plaćanja. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju PikaKarticu ili Sberbank platnu PikaKarticu prilikom svake kupovine. Za više informacija o PikaKartica programu lojalnosti posjetite https://www.pikakartica.ba/partneri/holdinaenergopetrol

Lyoness program lojalnosti/Cashback World je internacionalna Shopping Community čiji članovi besplatno i bez obaveza, pri svakoj kupovini u jednom od Cashback Shop-ova ostvaruju kupovne pogodnosti. Kupovinom na INA i Energopetrol benzinskim stanicama svaki put ostvarujete benefit kroz Cashback i Shopping Points.
Za više informacija o Lyoness programu lojalnosti posjetite www.lyoness.ba

Lampica kartica predstavlja inovativan program lojalnosti putem kojeg trgovac nagrađuje Vašu vjernost. Na svim INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima postanite član Lampica kartica programa lojalnosti kupovinom Start paketa i ostvarujte brojne pogodnosti.
Start paket sadrži:
Dvije lampica kartice sa istim serijskim brojem,
Pin za pristup svom Lampica korisničkom računu na web stranici www.lampica.ba
Nakon izvršene kupovine Lampica Start paketa, popunite pristupni obrazac koji ste dobili u paketu i ubacite ga u kutiju koja se nalazi na prodajnom mjestu, te postajete aktivni član Lampica kartica programa lojalnosti.
Priložite Vašu Lampica karticu prilikom svake kupovine prodavaču koji će evidentirati sakupljene bodove zavisno od iznosa koji ste potrošili i sakupljate bodove. Bodove koje sakupite na Lampica kartici možete iskoristiti prilikom plaćanja računa na svim INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima, te učestvovati u brojnim akcijama.
Pravila korištenja Lampica programa lojalnosti dostupna su na stranici www.lampica.ba