Šta nude Holdinina maloprodajna mjesta?

Holdina kontinuirano razvija svoju maloprodajnu mrežu kroz kapitalna ulaganja te unapređenje kvalitete usluga. Uz prodaju motornih goriva, Holdinine benzinske stanice pružaju široku mogućnost opskrbe robom široke potrošnje te pružaju dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca.

U 2016. godini ponuda na maloprodajnim mjestima obogaćena je dodatnim prodajnim programom prehrambenih artikala čime je kupcima omogućena brza i povoljna kupovina namirnica u bilo kojem trenutku, a uveden je i novi koncept Fresh Corner čije će se širenje nastaviti i u narednom periodu.

U jedinstvenom ambijentu Fresh Cornera u ponudi je nekoliko vrsta bogatih sendviča i ukusnih pekarskih proizvoda koji se pripremaju na maloprodajnim mjestima kako bi uvijek bili svježi. Tu su i izvrsne kafe za svačiji ukus, čajevi i drugi vrhunski proizvodi.

Osim toga, Holdinine stanice pružaju i dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao što su autopraonice, a ponuda se redovno proširuje te se provode programi vjernosti putem kojih kupci mogu doći do visokokvalitetnih artikala po značajno povoljnijim cijenama.