Euforiju oko Red Bull Cliff Divinga podgrijali skakači na INA benzinskoj stanici Sutina

Mostar 22.08.2019.  – U saradnji sa Red Bull – om u sklopu promocije manifestacije Red Bull Cliff Diving renomirani skakači Orlando Duque i Lorens Listo su na INA benzinskoj stanici Sutina upriličili druženje u sklopu kojeg su točili gorivo posjetiteljima, fotografirali se i dijelili autograme. 

Kako se približava  24. august, datum održavanja Red Bull Cliff Diving u Mostaru, euforija oko ovog događaja postaje sve veća. Taj osjećaj „podgrijalo“ je i druženje sa zvijezdama skokova sa Starog mosta, koje je danas na benzinskoj stanici INA Sutina organizirala kompanija Holdina u saradnji s Red Bullom.

Svi koji su svratili na Ina Sutinu imali su priliku upoznati skakače Orlanda Duquea i Lorensa Listu, koji su preuzeli ulogu domaćina te pomogli posjetiteljima i  kupcima da natoče visokokvalitetno Class Plus gorivo i odaberu nešto iz bogate ponude Fresh Cornera, poput kafe, toplih i hladnih napitaka, te neodoljivih pekarskih proizvoda. Ispunili  su i želje svojih fanova tako što su im dali autograme,  podijelili sa njima iskustvo o tome kako izgleda skok u hladnu Neretvu s visine od 27 metara i pozvali ih da prisustvuju ovom spektaklu.

Red Bull Cliff Diving takmičenje se u Mostaru održava od 2015. i svake godine bilježi sve veću posjećenost i medijsku pokrivenost. Zahvaljujući ovom takmičenju, najbolji svjetski skakači postaju dio 453 godine stare tradicije skokova sa Starog mosta od kojih zastaje dah. Ponosni sponzori Red Bull Cliff Divinga 2019. i ove godine su Class Plus goriva powered by INA i Energopetrol.