Holdina podržala rad dječjeg vrtića Neum

  • Donacija u iznosu od 7000 KM namijenjena je za nabavku lož ulja potrebnog za grijanje objekta
  • Jedna u nizu inicijativa Holdine za pomoć lokalnim zajednicama  
Neum, 23.12.2016. - Predstavnici Holdine Sarajevo, članice INA Grupe u BiH, uručili su donaciju u vrijednosti od 7000 KM Dječijem vrtiću Neum. Donacija će biti iskorištena za nabavku lož ulja namijenjenog za grijanje objekta. Ovom prigodom, predstavnici Holdine su iskoristili priliku da se upoznaju sa djelatnicima vrtića i mališanima, te su najmlađe obradovali i blagdanskim poklonima, slatkišima i igračkama. Posjeti su prisustvovali i predstavnici općine Neum, sa kojima Holdina ima odličnu saradnju.

„Veliko nam je zadovoljstvo da smo u mogućnosti pomoći radu vrtića i osigurati toplo okruženje u zimskim danima za djecu Neuma. Pomoć lokalnim zajednicama je uvijek bio veoma važan segment poslovanja Holdine i mi ćemo nastaviti sa ovakvim inicijativama koliko god je to moguće. Holdina je uvijek bila odgovoran partner u zajednicama u kojima posluje i tu praksu ćemo i nastaviti sprovoditi.” - izjavio je Mate Nižić, direktor Službe upravljanja maloprodajom Holdine.

Donacija vrtiću u Neumu predstavlja jednu u nizu inicijativa Holdine za pomoć lokalnim zajednicama u Bosni i Hercegovini sa naglaskom na pomoć najugroženijim društvenim grupama.

O HOLDINI:

Holdina d.o.o. Sarajevo, kao članica INA Grupe, u Bosni i Hercegovini djeluje od 2000. godine. Osnovna djelatnost Holdina d.o.o. Sarajevo je trgovina naftom i naftnim derivatima. Osim vodeće uloge koju ova kompanija ima na području veleprodaje nafte i naftnih derivata u BiH, Holdina upravlja mrežom koju čini više od 45 postaja širom BiH, na kojima svojim kupcima nudi visokokvalitetne naftne derivate.