Otvorena nova INA benzinska stanica u Brodu

  • Investicija vrijedna 2,5 miliona KM
  • Radna mjesta za 14 osoba
 
Brod, 11.05.2018. – Na magistralnom putu M17, danas je svečano otvorena INA Brod benzinska stanica u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.
 
Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo, svečano su otvorili INA Brod benzinsku stanicu na magistralnom putu M17 u prisustvu delegacije INA Grupe, poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice. Otvorenjem INA Brod benzinske stanice zaposleno je 14 osoba, a vrijednost cjelokupnog projekta iznosi  2,5 miliona KM.
 
U toku otvorenja, zvanicama se obratio Ante Aralica, generalni direktor Holdine Sarajevo: “Cilj Holdine je graditi savremene benzinske stanice koje našim kupcima nude visok standard proizvoda i usluga, te u skladu sa modernim tempom života, zadovoljavaju potrebe vozača na njihovom putovanju. INA Brod je još jedna stanica u našoj mreži koja će posjetiocima ponuditi ugodno mjesto za odmor, te širok izbor proizvoda i usluga. Sigurni smo da će ova stanica postati redovna destinacija za pauzu, točenje goriva ili kupovinu svih onih koji redovno putuju ovim pravcem.”
 
Prisutnima se obratio i Zoltán Áldott, predsjednik Uprave Ine, koji je povodom otvorenja čestitao na dobro obavljenom poslu i novoj stanici Inine mreže u Bosni i Hercegovini.
 
U sklopu svoje redovne prakse podrške lokalnoj zajednici, u čast otvorenja nove stanice, predstavnici Holdine uručili su donaciju JZU Domu zdravlja Brod koja će biti upotrebljena za opremanje službe fizijatrije.  
 
Otvaranju INA Brod benzinske stanice prisustvovao je i zamjenik načelnika općine Brod, Goran Garačić, koji je izrazio svoje veliko zadovoljstvo dolaskom INE u ovaj grad i značajem koji će ovaj objekat imati za lokalnu zajednicu.
 
INA Brod benzinska stanica pripada mreži od 49 stanica, od kojih je 17 moderniziranih po najsavremenijim standardima poslovanja. Uz svoju primarnu namjenu, u projekat INA Brod benzinske stanice, uključen je i prostor za odmor i osvježenje od putovanja, Fresh Corner kutak sa kvalitetnom kafom i uvijek svježim pecivima, dokazano najbolje gorivo Class Plus i prostran parking prostor.